Princezna na informatice

První týden na informatice

Z dobového deníku:

Pondělí – Měla jsem volitelný předmět grafických editorů, zdá se, že jsem si vybrala dobře.

Úterý – Ráno jsme měli přednášku o známé výrokové logice, po přednášce nás několik mužů z katedry uvítalo a předalo několik rad do studentského života.

Odpoledne jsem (kvůli „známým tvářím“) vešla do špatných dveří na seminář základů programování (byli jsme dvě skupiny, což mi došlo až při zamyšlení se nad jmény vyučujících…)

Středa – „Nejdelší“ den týdne a hned v prvním cvičení jsem byla u tabule! Naštěstí učivo logaritmů mi ještě nějak utkvělo v hlavě z gymnázia, tak jsem i složitější příklad úspěšně vyřešila (i když s menším zaváháním)… Děkuji Ti, Pane, za „osvícení“…

Cvičení UDI (Úvod do informatiky) – výroky, takže zatím dobré. : )

Večer byla studentská mše v kostele P. Marie Sněžné, celebroval ji o. arcibiskup (kázal o lásce jako „důkazů“ působení DS)… kostel „praskal ve švech“ a potkala jsem tam celkem dost známých : D

Čtvrtek – Seznámila jsem se s fakultní i vědeckou knihovnou…

Pátek –  (V prvním semestru jsme v pátky vyučování neměli.)

 

Zhodnocení týdne:

Zatím neutíkám. Dokážu si sice představit, že v průběhu roku budu mít spoustu myšlenek na útěk a leccos půjde dost ztuha, ale věřím, že s Boží pomocí mohu zvládnout vše.

Děkuji za všechny lidi, se kterými jsem se mohla seznámit. Děkuji za rodinu, hodné paní knihovnice a ochranu na cestách.