Krása, ženskost

České inspirativní ženy

Těší mě objevování nových myšlenek, podnětů a inspirace (online i offline). Někdy jde jen o obsah, ale mnohem častěji o radost z osob, které je sdílí. Mám radost, že jsou jimi také české inspirativní ženy, které se (na můj vkus) prezentují krásně i inteligentně zároveň.

Jsem vděčná, že mnoho takových potkávám v reálném světě. Doufám, že si také všímáte. : )

Pro tento příspěvek jsem vybrala několik žen, které střípky ze svých životů publikují i online:


Petra (Mimi&já)mladá maminka tří dětí, která je pro mě inspirací, že se žena nemusí bát a zbytečně oddalovat mateřství až na léta po třicítce. Zároveň může zůstat krásná, fit, mít pořádek, tvořit a být aktivní, aniž by zanedbávala rodinu.

Markéta Frank – žena, která působí krásně jemně se svými příspěvky zaměřuje na témata módy, životního stylu, motivace a sebevědomí.

Jana LeBlancnovinářka, která na svém blogu sdílí rozmanité radosti, rozhovory se zajímavými lidmi, tipy na knihy nebo třeba své postřehy ze života (nejen v cizině). Mimo jiné je také autorkou knihy Moje bejby Amerika.

Martina Pavlováilustrátorka (viz úvodní obrázek, nebo např. ilustrace v knihách Madame Chic, Moje bejby Amerika), na svých sociálních sítích pravidelně sdílí stylový měsíční kalendář, „pondělní kafe“ nebo „páteční citát“.